Kuriant LAISVĄ NUO NARKOTIKŲ pasaulį

Scientologijos remiami projektai

Kuriant LAISVĄ NUO NARKOTIKŲ pasaulį

Scientologijos organizacijos remia humanitarines ir švietimo kampanijas, kad padrąsintų priimti sprendimus dėl problemų, su kuriomis susiduria žmonija. Nėra svarbesnių ar sudėtingesnių pastangų už tas, kurios nukreiptos į pasaulinės narkotikų vartojimo epidemijos sustabdymą. Narkotikų rykštė niokojo šeimas kiekvienoje viso pasaulio kultūroje, suteikdama skausmą ir kančias milijonams žmonių, ne tik nuo narkotikų priklausomiems žmonėms, bet ir tiems šimtams milijonų, kuriuos neigiamai paveikė kitų žmonių priklausomybė. Ne vieną dešimtmetį Scientologijos kova siekiant sumažinti žmonių kančias ir ekonomines pasekmes, susijusias su narkotikų vartojimu, išsivystė į vieną iš sėkmingiausių ne vyriausybės finansuojamų ir pasaulinės kovos su narkotikais skatinamų kryžiaus žygių, sutelkdama žmogaus dėmesį į narkotikų vartojimo prevenciją. Šios pastangos kurti nuo narkotikų laisvą pasaulį buvo sukurtos bendradarbiaujant su policija, švietėjais ir vyriausybėmis, įteikiant bukletą „Tiesa apie narkotikus“ tiems, kurie susiduria su pagunda.

Mūsų šalies žmonėms kova su gatvės ir receptinių narkotikų vartojimu yra tiek pat svarbi, kaip ir bet kurioje pasaulio vietoje. Pernelyg dažnai mes girdim istorijas apie perdozavimą ir mirtis, heroino adatomis nuklotas bendruomenės gatves ir neišvengiamą žmonių gyvenimų griovimą. Visa tai yra šio maro simptomai.

Scientologijos bažnyčia kartu su jos fondu „Drug-Free World“ („Už laisvą nuo narkotikų pasaulį“) sukūrė efektyvius būdus, kaip spręsti narkotikų prevencijos problemą per švietimą, ir šiuos būdus patvirtino tokios vyriausybinės organizacijos kaip JAV Vaistų kontrolės valdyba. Daugiau nei 2100 teisėsaugos institucijų ir vyriausybinių organizacijų visame pasaulyje naudojasi programa „Tiesa apie narkotikus“. Demonstruodami savo pastangas padėti tiems, kuriuos neigiamai paveikė narkotikų vartojimas, daugelyje Pasaulio miestų yra išplatinta šimtai tūkstančių bukletų „Tiesa apie narkotikus“.

Mes tikimės bendradarbiauti su visomis grupėmis ir visais žmonėmis, kuriuos vienija tikslas – laisva nuo narkotikų šalis.

FONDAS „FOR A DRUG-FREE WORLD“ PASKATINO NESUSKAIČIUOJAMĄ DAUGYBĘ VAIKŲ, JAUNUOLIŲ IR SUAUGUSIŲJŲ PRIIMTI SĄMONINGUS SPRENDIMUS IR GYVENTI BE NARKOTIKŲ. FONDAS „FOR A DRUG-FREE WORLD“ SUSILAUKĖ DIDŽIAUSIO MŪSŲ ADMINISTRACIJOS PASITIKĖJIMO PAGARBOS.

Niujorko valstijos senatorius

Įrašas paskelbtas temoje Naujienos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.