Susivieniję už ŽMOGAUS TEISES

Scientologijos remiami projektai

Susivieniję už ŽMOGAUS TEISES

Gyvybė, laisvė, saugumas, laisvė nuo vergijos ir nelaisvės, laisvė nuo kankinimų ir smurto, teisė į vienodą požiūrį ir švietimą, pilietybės ir visapusiško dalyvavimo kultūriniame bei politiniame tautos gyvenime laisvė – tai tik kelios neatimamos žmogaus teisės, kurias priėmė ir patvirtino Jungtinių Tautų Organizacija Visuotinėje žmogaus teisių deklaracijoje. Tačiau šios pagrindinės žmogaus teisės yra sunkus ir sudėtingas klausimas pasaulyje, kur kultūrinės ir politinės idėjos konfliktuoja su šiomis teisėmis.

Scientologų organizacijos žmogaus teisių apsaugos ir stiprinimo pažangą remia dvi stipriausios jos sukurtos nepelno siekiančios organizacijos: United for Human Rights (Susivieniję už žmogaus teises) ir Youth for Human Rights (Jaunimas už žmogaus teises), kurios paskelbė ir išplatino daugiau nei 60 milijonų mokomųjų dokumentų, informuojančių žmones apie jų teises. Tekstai kalba su jaunimu tiesiogiai, jų kalba, kad paskatintų juos skaitančio jaunimo suvokimą ir aktyvumą. Kadangi egzistuoja žinių apie žmogaus teises trūkumas, tai Scientologijos organizacijos ir jų religinių ir pasaulietinių organizacijų partneriai suteikia įrankius pedagogams, studentams ir žmogaus teisių aktyvistams, kad galėtų pasėti gilesnį supratimą apie tų teisių svarbą ir paskatintų piliečius reikalauti šių teisių pripažinimo.

United for Human Rights (Susivieniję už žmogaus tesies) savanoriai daugelyje Pasaulio šalių išplatino panašius pranešimus apie pagarbą ir supratimą mokykloms, mokytojams, organizacijoms ir įvairių religijų bendruomenėms, kad sukurtų žmogaus teisių švietimo iniciatyvas ir užtikrintų žmogaus teisių vykdymą, siekiant apsaugoti visų žmonių orumą.

ŠVIESDAMI VISO PASAULIO JAUNIMĄ APIE ŽMOGAUS TEISIŲ SVARBĄ, JŪS IR JŪSŲ KOLEGOS KURIATE VERTINGUS TOLERANCIJOS SKATINIMO IR TAIKOS RĖMĖJUS. NORIU PAGIRTI SCIENTOLOGIJOS BAŽNYČIOS DARBĄ SIEKIANT PADIDINTI PAGARBĄ IR VISŲ ŽMONIŲ ORUMĄ, REMIANT TOLERANCIJĄ IR TAIKĄ PASAULYJE .“

Tarptautinės religijų laisvės komisija, Jungtinių valstijų valstybės departamentas


 

Įrašas paskelbtas temoje Naujienos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.