Moralinį nuopuolį stabdantis KELIAS Į LAIMĘ

Scientologijos remiami projektai

Moralinį nuopuolį stabdantis KELIAS Į LAIMĘ

Sveikas protas dažnai šiuolaikinėje visuomenėje yra nepakankamai vertinamas, bet jis kyla iš esminio supratimo apie pasaulį, kurį L. Ron Hubbard, Scientologijos įkūrėjas, sudėjo į knygą „Kelias į laimę“ – švietėjišką darbą, kuriame kiekvienas ras lengvus „gyvenimo kelio žemėlapio“ žingsnius. Daugiau nei 120 milijonų „Kelio į laimę“ egzempliorių, išverstų į 114 kalbų, buvo išplatinti visų rasių, kultūrų ir tikėjimų žmonėms visame pasaulyje. Visuomenės švietėjų rankose 21 paprastas p. Hubbard pabrėžtas principas tapo visuotiniu etinių ir moralinių vertybių orientyru, padedančiu jauniems žmonėms suprasti, kaip svarbu yra gyventi gerbiant save ir kitus. Kartu su knyga pagrįstu pilnametražiu filmu, 21 socialine reklama ir pamokomis, „Kelias į laimę“ tapo populiariausiu geresnio gyvenimo vadovu, mokančiu, kad tolerancija ir supratimas veda į laimingesnį ir saugesnį pasaulį.

Pedagogų priimtas kaip būdas mokyti moralės nesiejant jos su religine aplinka, jis pasiūlė milijonams studentų kelią į supratimą, kodėl tai, kad jie yra verti pasitikėjimo, kantrūs, darbštūs, ištikimi tiesai (sektino pavyzdžio vaidmuo), padeda užtikrinti, kad pasaulis taptų geresne vieta gyventi.

Scientologijos organizacijų remiamas „The Way to Happiness“ („Kelias į laimę“) fondas nemokamai išplatino švietėjišką medžiagą mokytojams ir mokykloms visame pasaulyje. Ši medžiaga taip pat yra viešai transliuojama visuomenei, kad visiems padėtų gauti informaciją apie gyvenimą bendradarbiaujant vienas su kitu.

KELIO Į LAIMĘ MAGIJA GLŪDI JOS GALIOJE ATNEŠI LAIMĘ KIEKVIENAM ŽMOGUI, KIEKVIENAI BENDRUOMENEI IR KIEKVIENAI GRUPEI. JI PERŽENGIA VISŲ BENDRUOMENIŲ, VISŲ ŠALIŲ RIBAS. TAI YRA PASAULINIS REIŠKINYS .“
Policijos komisaro pavaduotojas, Naujasis Delis, Indija

Įrašas paskelbtas temoje Naujienos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.