Pagrindų knygos

L Ron Hubbard pagrindų knygų–komplektas

Šis knygų komplektas – tai žinių ir metodų rinkinys, kuriuos taikydami, jūs galėsite pagerinti bet kurį savo kaip asmenybės aspektą, jūsų charakterį ir jūsų asmeninį gyvenimą.

Jūs galite įsigyti šį rinkinį specialia kaina už 150 Eur lietuvių kalba arba už 170 Eur rusų bei anglų kalbomis.

Šį rinkinį sudaro 9 knygos lietuvių kalba arba 10 knygų rusų bei anglų kalbomis.

Knyga „Dianetika“ – tai labiausiai parduodama knyga apie žmogaus protą bei charakterio gerinimą. Ji yra išversta į 50 kalbų, o taip pat pagal šią knygą išleista ir audioknyga bei filmas DVD formatu.

Knyga „Savianalizė“ – tai praktinis vadovas asmeniniam tobulėjimui. Šioje knygoje pateikiami pratimai, padedantys prisiminti pozityvius gyvenimo momentus. Šie pratimai gerina atmintį, pakelia nuotaiką, padeda atsikratyti bereikalingų baimių bei įtampos, padeda pašalinti negatyvias mintis, taip pat padeda vystyti asmeninius sugebėjimus.

Knyga „Darbo problemos“ yra labai efektyvi. Ši knyga apie tai, kaip pagerinti veiklą ir darbo efektyvumą. Tai tarptautinis bestseleris, kuris padeda padaryti darbą produktyvesniu. Knygoje rašoma apie tai, kaip įveikti darbo dienos nuovargį ir stresą, kaip sėkmingai bendrauti su klientais ir kaip pasiekti sėkmę darbe. Ši knyga taip pat yra išleista ir DVD formatu, kaip filmas pagal knygą.

Knyga „Kelias į laimę“ – tai pasaulyje labiausiai platinama knyga apie laimę. Joje rašoma kaip pasiekti sėkmę ir jaustis laimingu įvairiose gyvenimo srityse. Rusų ir anglų kalbomis yra išleista DVD formatu, kaip filmas pagal knygą.

Knygoje „Scientologija: naujas požiūris į gyvenimą“ pasakojama, kodėl išyra šeimos, kodėl miršta meilė tarp dviejų žmonių, ir kaip ją vėl atkurti. Joje taip pat pasakojama, kaip teisingai auginti vaikus, kad jie užaugtų laimingais ir racionaliais žmonėmis, kaip nustatyti, kuo galima pasitikėti ir kaip įveikti įvairias kliūtis gyvenime.

Knyga „Dianetika: pirminės tezės“ taip pat yra gyvybiškai svarbi knyga. Joje rašoma apie tai, kas yra žmogaus neracionalumų priežastis. Kodėl kartais žmonės elgiasi taip, kaip jie nenorėtų elgtis? Kodėl kartais žmogų aplanko nepageidaujamos ir negatyvios mintys? Ši knyga papasakos jums, kur slypi viso to priežastis.

Knyga „Dianetika: mokslo evoliucija“ yra paprasta, bet labai efektyvi knyga. Ar jūs žinote, kaip yra geriausia reaguoti į jūsų gyvenime atsiradusią problemą? Ar jūs žinote, kuo iš tikrųjų esate? Šioje knygoje yra aprašytas proto veikimo mechanizmas.

Knyga „Preklirų vadovas“ – tai labai stipri knyga, nes joje pateikiami pratimai, skirti savipagalbai. Žodis „prekliras“ reiškia žmogų, kuris siekia to, kad atskleistų savo dvasinį potencialą. Tai vadovas žmonėms, kurie nori atskleisti savo sugebėjimus. Ši knyga gali padėti jums pagerinti jūsų reakcijos laiką, fizinę būklę ir efektyvumą. Ji netgi gali padėti jums jaustis daug jaunesniems ir kupiniems energijos.

Knygoje „Švarus kūnas – aiškus protas“ (knyga yra tik rusų arba anglų kalbomis) jūs sužinosite, kaip efektyviai išvalyti kūną nuo nepageidaujamų cheminių medžiagų, kurių poveikį jums neišvengiamai teko patirti kasdieniame gyvenime, ir kaip pagerinti savo fizinę ir dvasinę būklę. Šią knygą galima įsigyti tik rusų ir anglų kalbomis.

Knyga „Scientologija: mąstymo pagrindai“ – joje jūs sužinosite fundamentalius gyvenimo principus, kuriuos taikydami, jūs galėsite pagerinti bet kurią savo gyvenimo sritį.

Įrašas paskelbtas temoje Naujienos ir pažymėtas , , , , .Išsisaugokite pastovią nuorodą.

4 komentarai apie Pagrindų knygos

  1. Arunas sakė:

    Laba diena. Noriu Jusu paklausti. Jeigu pirkciau knyga ar Jus siunciate Lietuvoje. Aciu

  2. Regina sakė:

    Dianetika. Šiuolaikinis mokslas apie protą. Ar turite šią knygą?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.