Kreipimasis

Sveiki, brangieji.
Aš tikiuosi, kad visi esate sveiki ir Jums puikiai sekasi.
Noriu informuoti, kad aš jau grįžau iš Sankt Peterburgo organizacijos, kurioje baigiau vieną iš laikui imliausių ciklų –„Išgyvenimo randauną “*. Patyriau daugybę naujų suvokimų, įžvalgų ir patirčių, kuriais mielai su Jumis pasidalinsiu.
Esant karantinui, Vilniaus Dianetikos centre neorganizuosime didelių susibūrimų, bet savo veiklą vykdome ir toliau. Gyvenimas tęsiasi.
Pandemijos atveju ypatingai svarbu nesustoti tobulėjus, nes tik taip keliame savo emocinį toną. Geros emocijos, pozityvios mintys – geriausia dvasinė apsauga ir imunitetą stiprinanti priemonė. Siekiant dvasinių tikslų, nepamirškite rūpintis ir fiziniu kūnu – asmeninė higiena, sveika mityba ir patalpų vėdinimas yra be galo svarbu. Saugokime save ir kitus! Rekomenduoju paskaityti ir laikytis L. Ron Hubbard knygoje “Kelias į laimę” išdėstytų nuostatų.
Skaitykite knygas, studijuokite neakivaizdinius kursus. Jei kam reikia knygų ar paskaitų – kreipkitės, mielai organizuosime pristatymą. Visuomet galite kreiptis ir asmeninės konsultacijos telefonu.
Visiems rekomenduoju šio neakivaizdinio kurso studijas, jos yra nemokamos: http://ru.volunteerministers.org/training/solutions/overview.html
Būkite sveiki!
Šį karantiną ir pandemiją tikrai įveiksime.
Nuoširdžiai,
Vilniaus Dianetikos centro direktorė
Jurgita Braškutė
————————————————————————————————————————————–
*Randaunas: specialių pratimų/procesų programa, kuri yra skirta tam tikram, tiksliai apibrėžtam, tikslui pasiekti. Pagrindinis „Išgyvenimo randauno“ tikslas yra skirtas susigrąžinti praeityje užstrigusius dėmesio vienetus į dabartinį laiką.
Įrašas paskelbtas temoje Naujienos ir pažymėtas , , .Išsisaugokite pastovią nuorodą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.