Pats vertingiausias aktyvas, kurį jūs turite, – tai jūs pats.

Pats vertingiausias aktyvas, kurį jūs turite, – tai jūs pats. Viskas, kas gerina jūsų talentus ir gebėjimus, yra verti to, kad į tai investuoti. Warren Buffett 

Sveiki, draugai!

Jūs ne kartą girdėjote, kad geriausios investicijos, tai investicijos į patį save. Ką tai reiškia? Imkime ir išnagrinėkime tai. Jei jūs gerinate savo įgūdžius ir gebėjimus vienoje ar kitoje srityje, kas nuo to laimi pirmiausia? Teisingai, Jūs, o kartu su Jumis ir Jus supantys žmonės. Įsivaizduokite, kad jūsų gebėjimai mokytis, numatyti, analizuoti ir, bendrai paėmus, matyti pasaulį, pasikeis keletą kartų? Kas nuo to laimės? Jums taps lengviau gyventi ir mokytis? Manau, kad atsakymas paprastas. Žinoma, kad Jūs. L. Ron Hubbard sukūrė skirtingus maršrutus, padedančius pasiekti aukštesnes žmogaus egzistencijos būsenas. Ką gi galima padaryti tiesiog dabar, esant šioms karantino sąlygoms, kuomet uždarytos įstaigos ir sienos? Jei namuose turite knygą Savianalizė, jos pagalba kelkite savo tetos (gyvybinės energijos, elan vital) lygį, tiesiog darykite sau ar savo artimiesiems procesus iš šios knygos. Tai paprasta! Jūs skaitote ir tuoj pat galite tai taikyti. Jei Jūs neturite šios knygos, tuomet mes jums turime gerą naujieną – ją galite įsigyti Vilniaus Dianetikos centro internetinėje parduotuvėje arba užsisakyti telefonu. Jei jūs sau negalite taikyti šių procesų savarankiškai, tai galite atlikti kartu su partneriu, kartu atlikdami tokius procesus, kaip asistai (pagalba ligų ir traumų atveju), procesus pagal Savianalizę, auditingą, kuris aprašytas knygoje Dianetika. Jei Jums reikalinga konsultacija, visada galite kreiptis į Vilniaus Dianetikos centrą paskambinę telefonu ar elektroniniu paštu.

Krizinėje situacijoje pats efektyviausias kovos su tuo būdas yra tetos (gyvybinės energijos, elan vital) kūrimas. Tetą generuojame tuomet, kai mokomės ir audituojamės. „Žmogus, kuris ima taikyti dianetinį procesingą kam nors kitam, siekia padidinti jo emocinį toną – kitais žodžiais tariant, padidinti jo išgyvenimo patencialą. Tai vyksta tokiu būdu, kad tas, kas taiko procesingą kitam žmogui, tiesiog grąžina jam tetą, kuri buvo užrakinta reaktyviajame prote entetos pavidalu.” L. Ron Hubbard, Išgyvenimo mokslas. Knyga pirmoji, 1 skyrius.

Įrašas paskelbtas temoje Naujienos ir pažymėtas , , , , .Išsisaugokite pastovią nuorodą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.