KĄ JŪS RENKATĖS: BLĖSIMĄ AR GYVENIMO DŽIAUGSMĄ?

Kai aš pirmą kartą atvykau į Lietuvą, aš buvau sužavėta šio krašto grožio. Didžiuliai žali laukai, Baltijos jūros bangos, pušynai – visa tai mane traukė ir nepaleido. Norėjosi šiuo stebuklu mėgautis.

Ir aš esu tikra, kad panašius jausmus patyrė daugelis jūsų. Ypatingai vaikystėje, kai kiekvienas žolės stiebelis, kiekviena gėlytė, saulės spindulėlis džiugino ir kėlė nuotaiką. Jūs tikriausiai pastebėjote, kad einant metams tai ėmė keistis… Džiaugsmas ir lengvumo jausmas išnyko, mylimos vietos ėmė sietis su liūdesiu, rūpesčiais ir nesėkmėmis. Esu tikra, kad daug kam iš jūsų tai yra pažįstama.

Bet, žinote, tai galima ištaisyti! Kai aš aplink save matau žmones, kurie yra verti geresnio gyvenimo, man norisi atkreipti jų dėmesį į tai, kad YRA TECHNOLOGIJA, kuri gali jiems PADĖTI!

esu įvaldžiusi šią technologiją ir mano praktikoje daugybę kartų žmonės po darbo su manimi išeidavo labiau pasitikintys, labiau vientisi. Jie imdavo keisti savo gyvenimą. Kažkam imdavo geriau klostytis darbo reikalai, keisdavosi santykiai kažkieno šeimoje, o kai kas tiesiog pasveikdavo (todėl, kad viskas priklauso nuo proto būklės). Aš tam paskyriau didžiąją savo gyvenimo dalį. Ir, patikėkite manimi, žinau apie ką kalbu. Ši technologija padėjo ne tik tiems, su kuo aš dirbau, bet ir man pačiai.

Aš tapau nepriklausomu, sėkmingu žmogumi. Aš gavau atsakymus į klausimus, kurie daugelį neramina nuo vaikystės: koks yra žmonių santykių pagrindas, kas veikia mūsų nuotaiką, kaip pakilti virš gyvenimo sunkumų.

L. Ronas Hubbardas – šios TECHNOLOGIJOS kūrėjas – tiesos ieškojimui paskyrė visą savo gyvenimą. Jis apkeliavo pusę pasaulio ir pasiekė esmę. Net sunku įsivaizduoti, ką jis patyrė, kad šią technologiją padarytų prieinamą kiekvienam.

Dėka to darbo, kuriam paskyriau pusę gyvenimo, aš radau išeitį. Aš padariau viską, kas buvo mano jėgoms, kad nurodyčiau kelią. Būtent jūs renkatės, siekti jums aukštesnio lygio ar ne. L. Ron Hubbard, Ron’s Journal 36, 1986.12.31

Jūs esate laimingi žmonės, nes jūs turite galimybę pasinaudoti šia technologija tiesiog dabar, tiesiog čia, niekur neišvykdami. Parašykite man adresu home-elena@protonmail.com ir gaukite atsakymus į jūsų klausimus.

Jelena Semionova, specialistė, turinti 25 metų darbo stažą, pasiekusi aukštų lygių šios technologijos dėka.

Įrašas paskelbtas temoje Naujienos ir pažymėtas , , , .Išsisaugokite pastovią nuorodą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.