Kreipimasis su gera naujiena

Brangieji,

Nepaisant visą planetą apėmusio nerimo ir veiklos trikdžių, gyvenimas Vilniaus Dianetikos centre nesustojo. Iš karto noriu visus nuraminti, kad mes tikrai laikomės visų saugumo reikalavimų – patalpos dezinfekuojamos, turime kaukes ir rankų plovimo bei dezinfekavimo priemones, žmonių susibūrimų neorganizuojame, bet veiklą vykdome. Pagrindinė Dianetikos centro misija – skleisti išmintį ir generuoti teigiamą energiją mūsų veiklos zonoje. Net ir karantino metu mes tuo užsiimame ir toliau. Šiuo metu tai puikus laikas asmeniniam dvasiniam tobulėjimui ir studijoms.

Palankiai susiklosčius aplinkybėms, mūsų centre svečiuojasi didžiulę darbo patirtį turinti Scientologijos auditorė, pati pasiekusi OT6 pakopą – Jelena Semionova. Jos buvimas mūsų aplinkoje padeda kurti dar daugiau tetos (teta – gyvybinė energija, lot. elan vital). Jelena taip pat yra ir mano auditorė. Jai padedant aš perėjau dar vieną Tilto (Tiltas – dvasinio tobulėjimo pakopų sistema) žingsnį – Narkotikų randauną. Šis žingsnis yra reikalingas kiekvienam žmogui, net ir tiems, kurie niekada nėra susidūrę su narkotikais, nes beveik visiems yra tekę susidurti su vaistais ir alkoholiu.

Dalinuosi savo sėkmės istorija:

„Aš ką tik baigiau scientologinį randauną „Narkotikai“.

Tai mano tolesnis žingsnis žengiant „Tiltu į visišką laisvę“.

Nepaisant to, kad mano gyvenime niekada nebuvo narkotikų, aš beveik nevartojau alkoholio, vaistų irgi buvo nedaug, aš pamačiau kaip šis, netgi mažas kiekis, darė poveikį man ir mano gyvenimui.

Šis auditingo žingsnis padėjo man virš viso to pakilti ir pajusti laisvę nuo jų poveikio. Aš esu pasiruošusi veikti, kad padėčiau kitiems žmonėms judėti link savo dvasinės laisvės, kad jų gyvenimo daugiau netemdytų alkoholis ir narkotikai.

Aš dėkoju mano auditorei Jelenai už šį man suteiktą žingsnį į Laisvę.“

Jurgita Braškutė

info@dianetika.lt

 

Įrašas paskelbtas temoje Naujienos ir pažymėtas , , , , .Išsisaugokite pastovią nuorodą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.