Gyvenimo remontas

Veikiami įvairių situacijų ir stresų, žmonės patenka į prislėgtą būseną: apima bejėgiškumo jausmas, nenoras ką nors daryti, depresija.

Būna, kad ne viskas yra blogai. Kartais tiesiog be aiškios priežasties užslenka niūrumas, kažkodėl genda nuotaika… Reikalai einasisi ne taip gerai kaip anksčiau. Kažkas nesiseka, kažkas nesiklosto. Ir nesvarbu, ar jūs naujokas, ar veteranas Scientologijoje, ar iš viso nieko apie tai nežinote. Niekas nuo to neapdraustas.

Bet ką gi daryti? Kaip tai įveikti?

Išeitis yra. Ir gera naujiena yra tai, kad gyvenimą, pasirodo, irgi galima remontuoti.

Pažiūrėkime šių žodžių apibrėžimus:

Remontas: namų, mašinų ir kt. taisymas (Dabartinės lietuvių kalbos žodynas).

Gyvenimas: 1. buvimas, egzistavimas. 2. geras buvimas. (Dabartinės lietuvių kalbos žodynas).

Ką jūs darote, kai sugenda jūsų automobilis? Ieškote meistro, o šis randa gedimą ir, naudodamas tikslią, tam atvejui tinkančią technologiją, pataiso jūsų automobilį. Teisingai?

Ir Scientologijoje yra instrumentai, padedantys susitvarkyti su tam tikra situacija ir atkurti gyvybines jėgas. Gyvenimui galima atlikti „Gyvenimo remontą“.

Tam ne tiek jau daug ir reikia. Tiesiog pirmiausia reikia norėti kažką nuveikti savo paties labui, siekti atkurti savo energingumą ir būti pasiruošusiam gauti pagalbą.

O visa kita
Pasitikėkite L. Ron Hubbard’o technologija ir Scientologijos konsultantu. Jis neduos jums patarimų, bet padės jums patiems suprasti ir tvarkyti savo gyvenimą, užduodamas jums klausimus.

Skęstančiojo gelbėjimas – paties skęstančiojo rankų reikalas. Žinote tokį posakį?
Kas kitas, jei ne jūs patys, pasirūpins jūsų gyvenimu?
Jei norite padėti sau, kreipkitės į mus. Mes visada esame pasiruošę ištiesti pagalbos ranką.

„Kliūtys, kurios trukdė džiaugtis gyvenimu ir siekti tikslų, kurios atrodė tokios tvirtos ir gąsdinančios, išnyksta kaip dūmas nuo gaivaus vėjo gūsio. Tai kas gi liks, kai šios kliūtys išnyks? Pasitikėjimas savimi ir savo svarbiausiais tikslais ir ketinimais, atgaivintas gebėjimas siekti, noras įgyvendinti šiuos siekius ir tikslus ir tikrumas dėl savo gebėjimo tai padaryti, laisvė nuo savęs apribojimo.

L. Ron Hubbard. HKS biuletenis, birželio 5, 1985P, Klaidingų tikslų randaunas*.

*Randaunas: žingsnių serija, kuri buvo sukurta specifiniam žmogaus gyvenimo aspektui arba sunkumams sutvarkyti, siekiant aiškiai apibrėžto rezultato.

Įrašas paskelbtas temoje Naujienos ir pažymėtas , , , .Išsisaugokite pastovią nuorodą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.