Noras gyventi

Nuo mažens išsiskyriau ypatingais sugebėjimais, buvau žingeidi ir kūrybinga, lengvai pasiekdavau užsibrėžtą tikslą, buvau aktyvi, sugebėjau pirmauti. Turiu nemažai diplomų bei apdovanojimų įvairiose srityse: šokau, dainavau, grojau akordionu, bėgau trumpas distancijas, slidinėjau, žaidžiau šachmatais, siuvau, siuvinėjau, mezgiau. Daug skaičiau, buvau stipri matematikė, mėgėja fotografė, jaunoji automobilistė, skaniai gaminau. Nuolat domėjausi ir norėjau išmokti tai, ko dar nemokėjau. Mane mėgo draugijose, buvau puiki organizatorė, veikli, energinga ir… nesigirdama dar ilgai galėčiau tęsti. Giminės, mokytojai, darbdaviai man prognozavo puikią ateitį. Buvau nusiteikusi daug pasiekti, plačiai išskleidusi sparnus ir pasirengusi skrydžiui. Bet taip tik maniau.Gyvenimas ėmė dalinti nesėkmes darbe, artimų žmonių netektis, finansinius sunkumus, konfliktus su žmonėmis, ypač su artimaisiais. Nesiklostė asmeninis gyvenimas. Žuvo pirmas vyras. Nelaiminga antra santuoka. Dėl to ypač greitai sutriko mano dvasinė bei fizinė būklė. Praradau pasitikėjimą, energiją, norą, greitį. Nebegalėdama atlikti paprasčiausių buities darbų, nebemačiau išeities ir nebeturėjau ateities. Situacija blogėjo. Vieną dieną, ištikus eiliniam priepuoliui, mano mažų mergaičių akyse išvydau siaubą. Tą pačią akimirką suvokiau, kad noriu aktyviai dalyvauti gyvenime, prisiminiau, kad noriu kilti ir sklęsti. Ir tą pačią akimirką nusprendžiau, kad išbrisiu iš šios situacijos.
Laimei jau žinojau, kur kreiptis. Jau anksčiau buvau susidūrusi su Scientologija bei Dianetika ir patyrusi jų autoriaus L. Ron Hubbard pateiktos technologijos rezultatus. Susidariau planą ir ėmiausi veiksmų. Įdomu, kad, užsibrėžus tikslą ir pradėjus veikti, įvykiai tarsi patys ėmė klostytis taip, kaip man to reikėjo.
Neslėpsiu, teko daug mokytis ir atkakliai siekti užsibrėžto tikslo. Susidūriau su įvairiais sunkumais. Turėjau dažnai išvykti. Reikėjo pasirūpinti trimis mažamečiais vaikais, senyvo amžiaus tėvukais, nuosavu namu ir sklypu. Reikėjo finansų. Tačiau žingsnis po žingsnio judėjau pirmyn. Gilinau savo žinias, tobulinau praktinius įgūdžius. Studijuodama radau atsakymus į man rūpimus klausimus, atkūriau savo dvasines galias, sugebėjau atsikratyti fizinių negalavimų. Taikydama įgytas žinias, pasikeičiau pati, ėmiau sėkmingai tvarkyti savo aplinką ir daryti teigiamą įtaką mane supantiems žmonėms.
Ir vėl esu sveika, kupina jėgų ir energijos mama ir laiminga žmona. Mane gaubia vidinė ramybė ir pasitikėjimas savimi. Ir vėl viskas įdomu ir turiu daug planų. Užmiegu ir nubundu su šypsena veide. Ir žinau, kad blogiau nebus, bus tik geriau!
Anksčiau gyvenimas buvo kupinas iššūkių. Dabar gyvenu ir nepatiriu didelių sunkumų. Tiesiog einu gyvenimo keliu ir tvarkausi, lyg kasdienius reikalus, nes žinau kaip. O jei nežinau kaip, tai žinau, kur ieškoti atsakymo.

Grimzdau kelias dešimtis metų. Atsitiesti sugebėjau per kelis metus. Drąsiai sakau, kad tai buvo įmanoma tik L. Ron Hubbard technologijos dėka. Scientologija – tai instrumentai visoms gyvenimo sritims. Be šių instrumentų įgimti sugebėjimai, įgyti nuopelnai gali paprasčiausiai netekti prasmės, tikslai ir planai tapti nepasiekiamais, gyvenimo džiaugsmas ir spalvos gali išnykti.

Esu dėkinga mano draugams scientologams, kurie mane palaikė ir man padėjo. Žinau, kad jais galiu pasitikėti. Žaviuosi Scientologinių organizacijų personalo profesionalumu ir jų atsidavimu kiekvieno žmogaus labui. Reiškiu pagarbą ir begalinę padėką L. Ron Hubbard už neįkainojamą technologiją, padovanotą žmonijai.

Eglė Duvytė

Įrašas paskelbtas temoje Naujienos ir pažymėtas , , , , .Išsisaugokite pastovią nuorodą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.