Knyga „Savianalizė”

Ar tikrai pažįstate save? Dabar Jūs tai galite padaryti su „Savianalize“. Ši knyga leis pažvelgti Jums į Jūsų praeitį, į Jūsų potencialus, į Jūsų gyvenimą. Pirmiausia, atlikę kelis testus, naudodamiesi Hubbard‘o žmogaus įvertinimo lentele, Jūs nustatysite savo padėtį Tonų skalėje. Tuomet, taikydami lengvų, tačiau galingų procesų seriją, Jūs pradėsite didžiausią nuotykį – savęs pažinimą. Be to, šioje knygoje išdėstyti visą apimantys principai, kurie atsakys į klausimus, kuriuos turėjote, tačiau nežiojote, kam juos užduoti:
• Išlikimo ir gausumo dėsniai
• Išsamiausias sąmoningumo aprašymas
• Žmogaus pastangos pasiekti nemirtingumą ir kaip jos susijusios su materija, energija, erdve ir laiku
• Keli esė, aprašantys daugybę Dianetikos atradimų, tarp jų ir atradimus, susijusius su laiku, atsiminimais, užmiršimu, vaizduote, o taip pat specialius, kiekvienam išvardintam dalykui skirtus, sąrašus
• Ir, po visų šių atradimų, – saviprocesingo sąrašai, kurie leidžia taikyti galingiausią auditingą ir su kuriais galima dirbti bet kur ir bet kuriuo metu, atskleidžiantys tikrąjį Jūsų pasaulį.
Kliūtys gyvenime yra tik šešėliai. Sužinokite kaip pažinti save, o ne tik savo šešėlį. „Savianalizė“ parodys Jums, kaip tai padaryti.

Daugiau skaitykite: https://dianetika.lt/?product=l-ron-hubbard-savianalize

L.Ron Hubbard „Savianalizė” €17.00

Įrašas paskelbtas temoje Naujienos ir pažymėtas , , , , , , , , , .Išsisaugokite pastovią nuorodą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.